Slik møter du andre single på en ny og avslappende måte

Nå kan du bli invitert til gruppemiddag med personer på din egen alder.

Ikke en vanlig datingtjeneste
It’s a Date er en motreaksjon mot å bare sitte med hver sin telefon og lete etter en partner. Mange er lei av Tinder og Happen, mens andre vil møte folk ansikt til ansikt. Når man bare ser bilder og tekster sammen merker man ofte ikke om det er kjemi der, vanligvis trenger man å snakke litt sammen før man merker kjemien. Når det bare er single personer rundt bordet øke sjansene for å treffe den perfekte partner.

Slik fungerer det
En gruppe med single kvinner og menn i samme aldersgruppe treffes over en middag eller et annet type arrangement. I denne situasjonen vet alle at alle de andre som er der ønsker å finne seg en ny kjæreste.

Du velger selv middag eller arrangement, og aldersgruppen på de andre som kommer. Om du er 25 år kan du eksempelvis få invitasjoner til bord som er innen for 25 år. Det kan se ut som dette bord på 23-30 år, bord på 23-28 år, bord på 25-35 år eller bord på 25-40år. Du velger selv hva som passer for deg. Like mange kvinner som menn kommer.

Møter andre single på restaurant
Nordmenn flest er ubekvemme i en datingsituasjon der man skal sitte alene og snakke med en potensiell partner under en middag. Dersom man deltar på en middag med It’s a Date er man så mange at det hele blir avslappet.

Det finnes flere potensielle kandidater på samme arrangement, men det er likevel ikke så mange at det blir vanskelig å få snakket med de man vil snakke med.

Trenden har allerede vært populær i utlandet i flere år og nå har dette også kommet til Norge. I første omgang er det Oslo som inviterer, i tiden fremover vil det bli lansert flere byer.

Enklere å bli kjent
De fleste single sliter med hvordan de skal møte nye potensielle partnere. Mange drar på byen, men selv om man ser noen man liker tør man ofte ikke ta intiativet. Svært mange føler seg ikke vel på byen og det er vanskelig å vite hvem som er single når maner ute.

Prøv gratis i 14 dager
Når man har meldt seg inn i It’s a Date får man invitasjoner til å delta på singelmiddager og andre arrangementer for single. Det er enkelt å melde seg på og medlemskap koster det samme som ett glass øl. Eventuelt kan du prøve gratis i 14 dager.

Registrer deg gratis for å prøve tjenesten.

Først publisert 17.02.2016 på TrueMen.no. Gjengitt med tillatelse.

Bli invitert på middag med en gruppe andre single

Ingen vanlig datingtjeneste. Møt andre i den virkelige verden.