Spørsmål og svar

Hvordan fungerer det?
Som medlem av på ItsaDate.no trenger du ingen omfattende profil med bilder, interesser og masse informasjon. Du trenger kun å fortelle alder, kjønn og hvor du ønsker å møte andre – Enklere blir det ikke. Du får se nye invitasjoner med en gang, og du vil få nye invitasjoner på e-post. Du kan blant annet inviteres til å spise middag, møtes for vors, gå på kino, Fangene på fortet, Gokart, bowling og liknende med andre som er i samme aldersgruppe og som bor på samme sted. Har du lyst til å bli med, takker du ja til invitasjonen – og så møtes dere. Så enkelt er det.

Hvem kommer?
Alt vi vet er at de andre er single, bor i ditt område og er i din alder. Du får kun invitasjoner for passer for din alder. Det er halvparten av hvert kjønn, om ikke annet er oppgitt.

Vi kan ikke love at du møter mannen eller kvinnen i ditt liv, men det er stor sannsynlighet for at du kommer til å ha en hyggelig kveld.

Hvor mange kommer?
Mellom 6 og 20 single deltar.

Hva skjer under middagen og eventene?
Vi inviterer til både middag og andre aktiviteter.
Middag: Når du velger en middag får du tid til å mingle, spise, og om det er stemning for det gå videre ut på byen. Mat og drikke bestiller og betaler du selv i restauranten.
Andre eventer: Når du velger andre eventer som for eksempel Escape Room, bowling, lasertag og turer får du mer informasjon før arrangementet. Du betaler selv for utlegg om det er aktuelt.

Hvor ofte får jeg invitasjoner?
Du mottar 1-4 invitasjoner i måneden, avhengig av om det er mange betalende medlemmer i din by som er i din aldersgruppe. Det vil være mindre aktivitet om sommeren.

Hvilke byer kan jeg velge?
Nå kan du velge Oslo, i tiden fremover planlegger vi å legge til blant annet Trondheim, Bergen, Stavanger og Fredrikstad.

Hvem passer det for?
Alle single mellom 23 til 70 år er hjertelig velkomne.

Kan jeg bestemme alderen til de andre deltakerene?
Hver invitasjon gir informasjon om aldersgruppen. Du ser på invitasjonen hvilken aldersgruppe som kommer. Din alder er med i denne gruppen.

Kan jeg gi tilbakemeldinger?
Gjelder tilbakemeldingen restauranten eller stedet, gi tilbakemelding direkte til dem, men i tillegg ønsker vi å høre om det.
Har du ris, ros eller annet på hjertet om tjenesten og konseptet, ta gjerne kontakt på e-post eller telefon.

Hva koster å registrere seg på It’s a date?
Det er helt gratis å bli invitert. Du vil ta motta invitasjoner til middager og arrangementer via e-post og ved å logge inn.

Når du ønsker å bli med på en middag eller aktivitet, registrer du deg for abonnement.

Hva koster det å bli med på en middag eller aktivitet?
For 99,- får du en middag/aktivitet reservasjon inkludert hver måned. Ønsker du å bli med på flere middager eller arrangementer koster det kr 49,- pr stykk. Mat, drikke, inngang og andre kostnader betales på stedet. Prisen varierer ut fra hva du selv velger.

Jeg får ingen invitasjoner på e-post?
Pass på at invitasjonene ikke går i spamfilteret. Hos Gmail havner de ofte under «Reklame». Husk også at du finner aktive invitasjoner når du logger deg inn.

Bli invitert på middag med en gruppe andre single

Ingen vanlig datingtjeneste. Møt andre i den virkelige verden.