Vilkår og personvern

Vi setter pris på at du besøker og bruker vår tjeneste itsadate.no.

OM TJENESTEN
Digitalbyrået MediaAgency AS eier itsadate.no og singeltjenesten It’s a date.

VILKÅR
Vilkår gjelder for hele tjenesten It’s a date.

MediaAgency AS er ansvarlig for transaksjoner med betalingskort via denne tjenesten. Alle salg er regulert ved angrerettloven og forbrukerkjøpsloven.

PRISER
Det er helt gratis å være registrert på It’s a date. Ved å være registrert blir du invitert til middager og arrangementer. Du betaler kun for medlemskap og for påmeldinger når du selv ønsker. Det er ingen binding.

Alle prisene under denne tjenesten inkluderer 25% mva. Priser vil kunne økes om mva, skatter eller avgifter endres. Medlemspris gjelder pr måned og pr reservering. Betalinger for middager, drikke og andre aktiviteter dekkes selv av den påmeldte.

BETALINGSINFORMASJON
Betaling med kort gjøres via Stripe. MediaAgency AS har avtale med Stripe som gjennomfører alle salgstransaksjoner på itsadate.no. Gjennom betalingsløsningen kan informasjon lages for at du enklere skal booke arrangementer/bord i fremtiden.

ANGRERETT OG ANGREFRIST
Du har 14 dagers full angrerett på kjøp av arrangement/tjenester gjennom vårt nettsted. Angreretten gjelder ikke etter det tidspunktet arrangementet du betalte for allerede har funnet sted eller 3 dager før arrangementet. I enkelte tilfeller vil det være kortere tid enn 14 dager fra du betaler for et arrangement og til arrangementet finner sted. I disse tilfellene gjelder angreretten inntil 24 timer før arrangementet skal finne sted. Gi oss beskjed via e-post eller telefon om du ønsker å benytte deg av angreretten. Vi vil da sende deg et angrerettskjema som du fyller ut og returnerer til oss. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt, refunderer vi arrangementets pris. For ytterligere informasjon om angrerett, se angrerettloven.

OPPLYSNINGER GITT PÅ ITSADATE.no
Vi jobber hardt for at våre medlemmer skal få riktig opplysninger om våre arrangementer. Vi tar imidlertid forbehold om at skrivefeil kan forekomme. Ta kontakt oss via e-post dersom du mistenker feil.

PÅMELDING TIL MIDDAG OG SOSIALE AKTIVITETER
Påmelding til arrangementer er bindende. Avbestilling kan gjøres på e-post info@itsadate.no, senest 3 dager før arrangementet.

PERSONVERN OG SIKKERHET
Ditt personvern er viktig for oss, og du skal føle deg sikker når du er på våre nettsider. Våre servere er satt opp med brannmurer og kryptering. For å sikre at all lagret personinformasjon unngår tap, misbruk og endringer.
Vi har strenge regler og systemer som hindrer at våre ansatte har tilgang til databasene med personinformasjon, brukerdata og servere.

COOKIES
Vi bruker informasjonskapsler som det så fint heter. Disse brukes til: Google Analytics(Statistikk), Google Adwords(Annonsering), Facebook Ads(Annonsering) og Typekit(Skrifttyper).
GODTAR VILKÅR
Ved å akseptere disse vilkårene erkjenner du som bruker at du er orientert om og godtar vilkårene.

Gå til påmelding

Sist oppdatert: 09.11.2016

Bli invitert på middag med en gruppe andre single

Ingen vanlig datingtjeneste. Møt andre i den virkelige verden.